Perspex GS gegoten Helder 6 mm

Perspex GS gegoten Helder 6 mm
€ 92,80 incl. BTW per M²
€ 76,69 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Perspex GS Helder gegoten 6 mm is een volledig transparante plaat. Dit betreft een Perspex GS (gegoten) plaat. Deze plaat kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken zoals glasvervanging of een beschermplaat, echter zijn ze vooral geschikt voor warme bewerkingen. Als u platen wilt laseren, buigen of polijsten, dan zijn de Perspex gegoten platen zeer geschikt. Als u geen warme bewerkingen wilt doen op de plaat, dan kunt u net zo goed de Perspex XT plaat bestellen. Deze kunt u toepassen voor dezelfde doeleinden en is goedkoper dan de Perspex Gegoten platen. U kunt de Perspex GS Helder gegoten 6 mm platen gratis op maat, zonder rest bestellen door hierboven de maten in mm's in te vullen. Wij zagen de platen netjes op maat voor u. Wilt u meer weten over Perspex GS Helder gegoten 6 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Perspex Helder Gegoten 6 mm:

Perspex Helder Gegoten 6 mm is een transparante kunststof plaat die veelal voor een aantal doeleinden wordt gebruikt. Glasvervanging is daarbij een van de voornaamste toepassingen. Toch word het ook gebruikt in de reclameindustrie of als beschermplaat. Helder Perspex is een bijzonder goede vervanging van glas. Het is materiaal is erg sterk en stijf en breekt minder snel dan glas. Zeker de 6 mm plaat, aangezien die bijzonder sterk is. Ook blijft de plaat op 6 mm goed vlak, zelfs bij grotere afmetingen.

Kenmerken Perspex Helder Gegoten 6 mm:

Perspex Helder Gegoten 6 mm is een ook een goede vervanger van glas. Het materiaal is 30x sterker dan glas en 50% lichter waardoor het ook makkelijker te installeren is. Qua helderheid is Perspex zelfs helderder dan glas. Dit komt omdat de productie van de plaat schoner is dan bij glas. Al onze heldere Perspex platen hebben een UV-bescherming in de plaat, dus ook de 6 mm helder. Of je de plaat dan ook binnen of buiten gebruikt maakt niet uit.

Bewerkingen:
Perspex kan bijzonder goed bewerkt worden. Belangrijk is hierbij een onderscheid te maken tussen "koude" en "warme" bewerkingen.
De gegoten platen zijn bijzonder geschikt voor de warme bewerkingen zoals polijsten, laseren, graveren of buigen. U kunt zelf ook prima Perspex bewerken. Wilt u Perspex gaan boren of zagen? Klik dan op boren of zagen om te lezen hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Perspex Helder Gegoten 6 mm Voor- en Nadelen

De voordelen van een 6 mm plaat is dan hij bijzonder sterk en taai is, en ook goed vlak blijft. Middelgrote ruiten kunnen dan ook het beste in 5 of 6 mm worden uitgevoerd. Ook is het goed te gebruiken als beschermplaat. Het kan prima tegen een stootje. Ook is Perspex Helder Gegoten 6 mm goed te bewerken door zowel een ervaren als minder ervaren klusser. Boren, zagen en frezen kunt u ook prima zelf doen. Door de sterkte van de plaat gaat het niet snel mis. Breken of scheuren zal dan ook niet snel gebeuren. Er zijn dan ook weinig nadelen te vinden bij de 6 mm plaat. Iets buigen en in een frame zetten is af te raden. Bij intensief gebruik is Polycarbonaat altijd nog de betere optie omdat dat praktisch onbreekbaar is. Overspanningen van een zo'n 60 a 65 cm zijn goed te doen met een 6 mm plaat. Rechtop staande platen van een krappe meter kan ook prima. Die zullen niet zomaar gaan doorhangen.

Perspex Helder Gegoten 6 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 7,2 kg per m2 (1,19 g/cm3)
Brandklasse: B2
Wateropname ISO 62: 0.3
Bewerkingstemperatuur: +/-65 graden celsius

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl