Plexiglas Cirkels

Bij Kunststof Kopen bieden wij Plexiglas cirkels aan in verschillende maten en diktes. Hieronder vindt u ons assortiment in Plexiglas Cirkel helder in 7 verschillende diktes. U kunt een dikte aanklikken en daarna kiezen uit verschillende soorten diameters. Zit uw diameter van een Plexiglas cirkel er niet tussen? Geen probleem. Wij maken de cirkels op iedere gewenste diameter. U kunt een offerte vragen via info@kunststofkopen.nl

Plexiglas Cirkel helder

Bij Kunststof Kopen kunnen wij cirkels maken in Plexiglas Helder. De standaardmaten die wij produceren staan hieronder. Uiteraard kunnen we ook andere maten produceren. Mits u een andere diameter nodig heeft, dan kunt u deze altijd bij ons aanvragen. Uiteraard maken we ook cirkels in andere kleuren dan helder. Een deel van deze kleuren staat bij ons op de website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen voor een plexiglas cirkel in een door u gewenste kleur.

Plexiglas Cirkel kleuren

Uiteraard kunnen wij cirkels maken in iedere gewenste dikte, diameter maar OOK kleur. Op onze website staan de meest gevraagde cirkels, namelijk Plexiglas Cirkel helder. Uiteraard kunnen wij ze ook van Plexiglas Opaal maken, Plexiglas Fluor, Plexiglas Frost en in Plexiglas Kleur. Ook als u een ander materiaal wenst is dit mogelijk. Vraag ons gerust voor een offerte. 

Plexiglas Cirkel laseren

In de meeste gevallen laseren wij de cirkels. De cirkels zoals ze op de website staan zijn gelaserde Plexiglas cirkels. Dit zorgt ervoor dat de randen glad en transparant zijn. Cirkels kunnen ook gefreesd worden, echter zijn de randen dan iets wittiger van kleur. In de meeste gevallen zijn de randen van de cirkels goed zichtbaar en het is dan vaak mooier om de randen te laseren.

Plexiglas Cirkel grote aantallen 

Heeft U een project voor grotere aantallen cirkels ? 50-100-500-1000 of meer ? Wij maken U graag een scherpe passende offerte. Bel of mail ons.  Ook voor 500.000 stuks kunt U bij ons terecht ! Door eigen productie kunnen wij erg snel leveren. 

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl