Plexiglas Stofkap

Kunststof Kopen verkoopt naast standaard platen ook bewerkte producten. Plexiglas stofkappen zijn hier een voorbeeld van. Naast de standaard stofkappen maken wij ook stofkappen op maat. Deze kunt u aanvragen via ons contactformulier.

Plexiglas Stofkappen Standaard

Stofkappen zijn vaak maatwerk, maar daarnaast verkopen wij ook stofkappen in standaard afmetingen. De standaard stofkappen staan hieronder. De afmetingen van de stofkappen zijn buitenmaten.

Plexiglas Stofkap op maat

Naast de standaard stofkappen kunnen wij ook stofkappen maken op iedere gewenst afmeting. Dus heeft u een speciaal project waarbij een stofkap op maat moet worden gemaakt, tot op de mm nauwkeurig, dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres.

Plexiglas Stofkap maken

Wij maken al onze Plexiglas stofkappen van Plexiglas en zagen deze netjes verstek. De zijkanten en bovenkant worden netjes verlijmd, zodat u naadloze hoeken krijgen. Dit ziet er mooie er strakker uit en zorgt er ook voor dat de Plexiglas Stofkap steviger is.

U kunt de kappen ook als aquarium gebruiken. Ook deze worden op maat gemaakt en in de juiste dikte.

Wilt u ook een stofkap laten maken? Dat kan.U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 085-0656482.

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl