Plexiglas Stofkap

Kunststof Kopen verkoopt naast standaard platen ook bewerkte producten. Plexiglas stofkappen zijn hier een voorbeeld van.

Plexiglas Stofkappen Standaard


Stofkappen zijn vaak maatwerk, maar daarnaast verkopen wij ook stofkappen in standaard afmetingen. De standaard stofkappen staan hieronder. De afmetingen van de stofkappen zijn buitenmaten. Naast de Plexiglas Stofkappen verkopen wij ook bodemplaten in hout en metaal die precies passen op de stofkappen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Plexiglas Stofkap op maat


Naast de standaard stofkappen kunnen wij ook stofkappen maken op iedere gewenst afmeting. Dus heeft u een speciaal project waarbij een stofkap op maat moet worden gemaakt, tot op de mm nauwkeurig, dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres.

Plexiglas Stofkap maken


Wij maken al onze Plexiglas stofkappen van Plexiglas en zagen deze netjes verstek. De zijkanten en bovenkant worden netjes verlijmd, zodat u naadloze hoeken krijgen. Dit ziet er mooie er strakker uit en zorgt er ook voor dat de Plexiglas Stofkap steviger is.

U kunt de kappen ook als aquarium gebruiken. Ook deze worden op maat gemaakt en in de juiste dikte.

Wilt u ook een stofkap laten maken? Dat kan.U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 085-0656482.