Plexiglas Wit/Zwart

Plexiglas Wit/Zwart op maat


Plexiglas wit en zwart zijn veel gebruikte platen die in meerdere diktes verkrijgbaar zijn. Door de vele toepassingen is bijzonder veel vraag naar. De Plexiglas witte en zwarte platen die wij hebben liggen zijn allemaal hoogglans. Mits u toch een matte witte of zwarte Plexiglas plaat wenst, dan is dit ook mogelijk. In bepaalde diktes hebben wij deze platen ook liggen. De plaat is dan aan 1 zijde hoogglans en aan de andere zijde mat.
Lees meer hieronder over de toepassingen, diktes etc.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Plexiglas Wit / Zwart Toepassingen


Plexiglas wit en zwart worden toegepast voor reclamedoeleinden zoals reclameborden. Ook zien we ze vaak als naambordjes bij de voordeur. Ook zijn de platen goed te laseren en te bewerken. Zo kunnen er allerlei vormen uit gehaald worden of kunnen ze gebogen worden. Plexiglas wit en zwart zijn altijd gegoten platen. Hierdoor kunnen er warme bewerkingen mee gedaan worden zoals laseren en buigen.

Plexiglas Wit / Zwart diktes


Doordat Plexiglas wit en zwart veel wordt gebruikt zijn ze ook in meerdere diktes te krijgen. Wij hebben alle productie diktes op voorraad liggen. Dit zijn 3, 4, 5, 6, 8 en 10 mm. Dunner en dikker worden de platen standaard niet gemaakt. Uiteraard zijn die wel te bestellen, echter gaat dit per batch.