Spiegels op maat

Soms is het erg lastig een spiegel te vinden die precies past bij uw interieur. Soms zijn ze te klein of juist te groot. Vaak zijn spiegels in standaard afmetingen te krijgen bij winkels. Toch is dit soms zonde. Zeker als u bijvoorbeeld een spiegel precies op uw smalle wand in huis wilt hebben. Plexiglas spiegels zijn dan de oplossing.

Wij bieden Plexiglas spiegels aan die maximaal 3050 x 2030 mm groot kunnen zijn. Daar binnen kunt u iedere gewenste afmeting kiezen, en u betaald alleen maar voor datgene wat u nodig heeft.
Dus nooit meer een spiegel die net niet past.

Spiegels op maat

Wij bieden Plexiglas spiegels aan die maximaal 3050 x 2030 mm groot kunnen zijn. Daar binnen kunt u iedere gewenste afmeting kiezen, en u betaald alleen maar voor datgene wat u nodig heeft.
Dus nooit meer een spiegel die net niet past. Wij zagen voor u op de mm nauwkeurig.

Plexiglas Spiegel op maat

Altijd al een spiegel op uw gewenste maat willen hebben. Wij bieden de oplossing. Kies uw maat en wij zagen hem voor u. Vul eenvoudig uw maat in denk erom, u moet uw maat invoeren in millimeters voor zowel de lengte als de breedte.
Wij zorgen ervoor dat u uw gewenste spiegel op maat krijgt.
Wij bezorgen indien gewenst gewoon bij u thuis.

Plexiglas Spiegel voordelen

Een op maat acrylaat spiegel is 25 sterker dan glas. Daarnaast is het ook nog eens 50 % lichter dan glas. Wij zagen uw spiegel gratis voor u op maat. Onze spiegels zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit.

Bezorgen

Wij bezorgen uw spiegel op maat gewoon bij u thuis. Heeft u een afwijkend factuuradres? Vul dit dan aan het einde van het bestelproces in.
Wij zullen uw factuur- en afleveradres dan gescheiden houden. Zo kan u ook een dropshipment naar bijvoorbeeld uw eigen klant regelen.

Spiegel op maat

Plexiglas spiegel vormen

Wij zagen uw spiegel in rechthoeken en vierkanten. Heeft het een ander model nodig? Het kan allemaal. Zowel cirkels als driehoeken of juist vrije vormen. We maken uw op maat spiegel zo als u dat wil.
Voor het anders zagen dan rechthoeken en vierkanten worden wel meer kosten in rekening gebracht. Voor driehoeken betaald u een extra prijs per zaagsnede.
Bij vrije vormen hebben wij ook een digitaal bestand nodig in de vorm van een .ai of een .dxf.
Als wij het bestand voor u moeten opmaken zullen wij opmaakkosten berekenen. Als u zelf het bestand aanlevert kunt u zich deze kosten besparen.
Het kostenplaatje voor een vrije vorm spiegel bestaat dan ook uit materiaal, eventuele opmaakkosten en laserkosten. De laserkosten zijn afhankelijk van de lasertijd.
Hoe gecompliceerder uw spiegel model, hoe langer de laser erover doet en hoe hoger de kosten zijn.
Voor cirkels rekenen wij geen intekenkosten en hebben wij geen bestand nodig. Wij maken gratis voor u het bestand. U betaald alleen de laserkosten en uiteraard het materiaal.

Plexiglas spiegels graveren

Wij kunnen uw spiegel ook voor u graveren zodat uw op maat spiegel een persoonlijke uitstraling krijgt. Dit proces doen wij ook met de laser. Ook hier voor geldt dat wij een ai. of een dxf. bestand nodig hebben met uw wensen. Vergeet niet de buitenste lijnen ook in het bestand te verwerken.
Wij maken uw spiegel dan op maat met gravering. Uw prijs wordt dan opgebouwd uit eventuele intekenkosten, graveerkosten, materiaalkosten en laserkosten.

Toepassingen plexiglas spiegels

Deze keuze ligt natuurlijk helemaal bij uzelf. Vaak worden acrylaat spiegels toegepast in het sanitair en bij decorbouw. Ook in de architectuur is het een vaak gebruikt product.
Onze grootste klantengroep is de reclame industrie. De reclame industrie gebruikt de spiegels op maat in de sign-industrie voor gevelletters en een breder scala aan signing doeleinden.
Wij adviseren de kunststof spiegels vaak niet voor buiten te gebruiken indien ze direct in het zicht zitten op kleine hoogtes. Dit omdat de spiegels snel kunnen verweren omdat de spiegellaag zelf wel gevoelig is.

Bevestigen

Bij een kunststof spiegel is het belangrijk dat u deze recht ophangt op een vlakke achtergrond. Als u de spiegel niet vlak ophangt krijgt u het effect van een lachspiegel.
Omdat de spiegel laag een flinter dunne is dient u voorzichtig te zijn met boren. Ook bevestigen met lijm en kit is mogelijk. Vraag wel bij de betreffende bouwmarkt of uw lijm of kit geschikt is voor een acrylaat spiegel.

Technische specificaties

Smeltpunt 150 graden celsius = 423,15 Kelvin

Polymethyl methacrylate (PMMA) Cas REG NO 9010-88-2     gewicht 98.0 (min)

Methyl methacrylte (MMA)           Cas REG NO 80-62-6        gewicht  0,5 (max)

Aluminium                                  Cas REG NO 7429-90-5    gewicht  0,1 (max)

Verf                                                                                  gewicht  1,5

Spiegel letters

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl