Trespa Izeon Varitop 6 mm Wit RAL 9001

Trespa Izeon Varitop 6 mm Wit RAL 9001
€ 193,54 incl. BTW per M²
€ 159,95 excl. BTW per M²
in voorraad
mm
mm

Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

De Trespa® Izeon plaat is 6 mm dik en heeft de kleur wit RAL 9001 (bij benadering). De plaat is eenzijdig gekleurd, de keerzijde is wit. De plaat heeft een mooie uitstraling met een gestructureerde toplaag. Door de hoge dichtheid van de plaat en zeer gelijkmatige dikte, is het materiaal goed te bewerken. Zo leent het zich goed voor bewerking met een zaag, boor of frees. De plaat is UV-bestendig en zal niet verweren door vocht, houtrot of schimmels. Ook deze Trespa® plaat wordt gratis voor u op maat gezaagd!

Eigenschappen van Trespa®

Trespa® leent zich uitstekend voor het afwerken van gevels of boeien aan een pand. Doordat Trespa® een hoge weerstand heeft tegen vocht, temperatuurverschillen en UV straling, kan het zonder problemen buiten worden toegepast. Ook wanneer het zich in een vandalisme gevoelige omgeving bevindt, hoeft dit geen probleem te zijn. Doordat de toplaag zo dicht is, hecht vuil en verf zich slecht aan de plaat. Hierdoor is graffiti verwijderen geen enkel probleem!

Toepassingen van Trespa®

Behalve de toepassingen op en rond gebouwen, zien we Trespa® op meer plaatsen dan vaak gerealiseerd wordt. Denk eens aan de sponsorborden rond een voetbal of hockeyveld. Ook wordt Trespa® in overdekte situaties gebruikt. Zo zien we het vaak in meubelbouw of in afwerking van wanden terug.

HPL Platen

Zoekt u een goedkopere oplossing? Kijk dan eens bij onze HPL Platen. Zo bieden wij >HPL interieur plaat en >HPL exterieur plaat. Deze hebben nagenoeg dezelfde product eigenschappen als Trespa®. RAL kleuren zijn bij benadering.

Bel ons

Tel: 085-4016061

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09:00 - 16:30 uur
Vr   van 09:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Keizersveld 41
5803 AM Venray / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl