Aluminium Sandwichpaneel Wit 3 mm mat/mat

Aluminium Sandwichpaneel Wit 3 mm
€ 41,40 incl. BTW per M²
€ 34,21 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Aluminium Sandwichpaneel wit is een volledig witte plaat (RAL 9016) die aan beide zijden mat is. De aluminium sandwichplaat is van een hoge kwaliteit (bestaat uit weerszijden uit 0,3 mm aluminium ipv de standaard 0,21 mm). De plaat is voor vele toepassingen te gebruiken zoals keukenwand, douchewand, reclamebord, gevelbekleding of voetbalbord. De plaat is goed te bewerken (frezen, zagen, zetten). Bij Kunststof Kopen kunt u Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm gratis op maat laten zagen zonder reststukken. Wilt u meer weten over de toepassingen van Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm:

Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm kan voor een breed aantal toepassingen worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn een achterwand in een keuken, douchewanden, reclameborden, boeiborden of gevelbekleding. Als keukenwand kan het zelfs eventueel beprint worden met een decor. De mogelijkheden zijn eindloos. Ook is het een nette en strakke afwerking van een douchewand en het scheelt tegelen. Ook zijn de platen buiten te gebruiken als ze netjes in een frame worden gezet. Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm is goed te bewerken en is daarom altijd een goed alternatief voor bijvoorbeeld HPL platen aangezien het lichter en goedkoper is.

Kenmerken Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm:

Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm kenmerkt zich doordat het vaak als wandbekleding of voor reclame doeleinden wordt gebruikt. Het praktische is dat Aluminium Sandwichpaneel lichter is dan bijvoorbeeld HPL of vergelijkbare materialen. Ook is het goed te bewerken. Aluminium Sandwichpaneel kennen veel mensen ook wel onder merknaam Dibond. Naast Dibond is ook Alupanel een bekend merk. De platen hebben UV-bescherming en kunnen om die reden ook buiten worden gebruikt. Daarnaast kunnen de platen ook goed tegen warmte zodat toepassingen in de keuken ook prima kunnen. Verder is Aluminium Sandwichpaneel heel stijf. Zelfs op dunnere diktes blijft de plaat vlak.

Bewerkingen:
Qua bewerkingen zijn er bij Aluminium Sandwichpanelen een aantal opties. Het zagen van het materiaal is prima te doen. Dit kan zowel met een decopeerzaag of een cirkelzaag. Verstandig is om kleine tandjes te gebruiken, zodat het minder hapt. Zo is de kans op braampjes op de randen minder groot. Het frezen van het materiaal gaat ook heel goed en is vergelijkbaar met zagen. Daarnaast kan het ook gezet worden. Door een kleine inkeping te maken kan de plaat met een hoek van 90 graden gebogen worden. Dit vergt wel een beetje oefening, maar kunnen wij ook voor u verzorgen. Verder kunnen de platen goed beplakt worden of beprint. Hierdoor kunnen foto's of andere ontwerpen op de plaat gemaakt worden. Zo kunt u de plaat decoratief toepassen voor bijvoorbeeld in huis. Denk hierbij aan een mooie keuken achterwand of een mooi foto op Dibond.

Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm Voor- en Nadelen

Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm heeft als voordeel dat het goedkoop in aanschaf is, het licht materiaal is, bijzonder stijf en vlak materiaal is en ook goed is te bewerken. Nadelen kunnen zijn dat men de randen minder glad vindt ten opzichte van bijvoorbeeld HPL. Ook heeft de plaat een PE kern, waardoor het een andere kleur heeft dan het oppervlak. Geen groot probleem, echter is een afwerklijst, kit of andere manier van afwerken dan wel nodig.

Aluminium Sandwichpaneel wit 3 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 3,8 kg per m2 (3,8 g/cm3)
Brandklasse: Class 1 BS476 PT7 - Class 0 BS476 PT6
Wateropname: 0.1
Kan tegen temperaturen van: -50 tot en met 70 graden celsius
Kleur: Wit Mat/Mat (RAL 9016)

 

Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1500
Dikte (mm) 3

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl