Verzenden

Levertijden

Onze materialen worden normaliter geleverd binnen 1-4 werkdagen. Dit is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid platen, beschikbare vrije voorraad, en onze productieplanning ( indien op maat moet worden gezaagd ). Voor bewerkingen kan een (veel ) langere levertijd gelden afhankelijk van de bewerking(en).  Hoe minder handling van het product, des te korter de levertijd.

Voor bestellingen die verzonden worden naar een adres buiten Nederland gelden de opgegeven levertijden niet. Bestellingen kunnen mogelijk  met vertraging worden geleverd. Vraag de verwachte levertijd na bij onze klantenservice.

Let op! De bestelling wordt pas verzonden nadat wij de betaling van u hebben ontvangen.

Verzendkosten

De verzendkosten van Kunststof Kopen zijn gestaffelde verzendkosten. Dit betekent dat afhankelijk van de grootte en het totaalgewicht van het pakket  / uw zending er een vrachtprijs wordt berekend. 

Meerkosten zoals speciaal vervoer ( koerier ), vervoer over water, tolwegen en/of tunnels e.d. indien noodzakelijk, worden apart aan de klant in rekening gebracht. 

De prijzen genoemd in de tabel "verzendkosten" zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Bestellingen worden veelal in één levering per adres bezorgd.

Let op! Goederen kunnen soms ook worden afgehaald, informeer naar het dichtstbijzijnde afhaaldepot.

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd via een logistieke partner / transporteur of soms met ons eigen vervoer. De producten reizen voor risico van KunststofKopen. De koper draagt het risico van de producten vanaf het ogenblik waarop de producten op het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Bij afwijking van de afgesproken kwaliteit / kwantiteit dit vermelden op de vrachtbrief en telefonisch doorgeven op 085-0656482 alsmede bij voorkeur eveneens per e-mail ( info@kunststofkopen.nl ). Wij komen dan z.s.m. met een oplossing. 

Let op: Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

Als de koper bij aflevering de producten weigert in ontvangst te nemen, worden ze teruggestuurd naar KunststofKopen. De hiervoor gemaakte extra kosten worden door KunststofKopen door middel van een factuur aan u doorberekend. Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede mogelijke waardevermindering. Deze kosten bedragen minimaal EUR 120,00 excl. BTW tot maximaal 100 % van de (order) hoofdsom verhoogd met een opslag van € 200,00. 

Vragen?

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-0656482. 

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl