Plexiglas Helder

Plexiglas helder/transparant is de meest verkochte kunststof in Nederland. Het kan gebruikt worden als glasvervanging, bescherming, stofkap, signing, naambordje etc. De mogelijkheden zijn eindeloos met Plexiglas Helder. Bij Kunststof Kopen vindt u plexiglas XT. Dit is de geëxtrudeerde variant van plexiglas. Naast de XT variant is er ook gegoten plexiglas. Dit staat niet standaard bij ons op de website, echter hebben wij het wel in ons assortiment. In plexiglas helder gegoten zijn er meer mogelijkheden qua dikte. Plexiglas helder is er van 2 t/m 10 mm. In gegoten loopt het van 1 t/m 300 mm.

Plexiglas Helder op maat

Wilt u graag uw platen op maat geleverd hebben? Dan verzorgen wij dat graag voor u. Wij zagen namelijk de platen gratis op de door uw gewenste afmeting. Wij kunnen het Plexiglas Helder op de mm nauwkeurig zagen. Ook koopt u alleen maar datgene wat u nodig heeft en betaald u niet voor reststukken.

Plexiglas Helder Bewerkingen

Ook wat betreft bewerkingen is Plexiglas helder een veelgebruikt materiaal, aangezien het op vele manieren kan worden bewerkt. Denk hierbij aan boren, laseren, polijsten, buigen etc. Heeft u vragen over Plexiglas helder of bewerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 085-0656482.

Plexiglas Helder XT en gegoten

Het belangrijkste verschil tussen de XT en gegoten variant is het productie proces. Die is met XT een stuk sneller. Ook zit er in gegoten plexiglas minder spanning in de plaat. Hierdoor laat het zich beter bewerken. Vooral warme bewerkingen zoals laseren en buigen kunnen alleen maar met gegoten plexiglas.

Er gaan veel verhalen de ronde dat plexiglas XT niet geschikt zou zijn voor bewerkingen. Dit is echter niet juist. Boren, verlijmen, frezen etc. is allemaal prima mogelijk met XT materiaal. Mits u zelf bewerkingen wil doen, dan kan dat prima met zowel XT als gegoten plexiglas.

Mits u een andere dikte nodig heeft in plexiglas helder die niet bij ons op de website staat, neem dan gerust contact met ons, of stuur een email, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

Plexiglas toepassingen

U kunt plexiglas voor vele verschillende dingen toepassen. Vaak dient het als glasvervanging. Glas is nou eenmaal gevoelig en kan sneller stuk gaan. Ook is het veel duurder dan plexiglas. Plexiglas wordt dan ook vaak gebruikt als ruitvervanging, voorzetraam, stofkap of bijvoorbeeld windscherm. Mits vandalisme een ding is of het plexiglas intensief wordt gebruikt, dan is polycarbonaat de betere optie.

Plexiglas helder wordt ook voor lichtreclame gebruikt of om foto's rechtstreeks op te printen. De mogelijkheden met plexiglas zijn dan ook eindeloos.

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl