Polycarbonaat Helder

Het materiaal Polycarbonaat bestaat uit een aantal kleuren. Helder of transparant Polycarbonaat is de meest gebruikte plaat. Polycarbonaat helder is een goede glasvervanger, vooral wanneer het materiaal intensief wordt gebruikt of vandalismegevoelig is.

Polycarbonaat Helder massief

Qua polycarbonaat platen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er de kanaalplaten, maar ook de massieve platen. Hier vindt u alle massieve platen in helder die wij op voorraad hebben liggen. Deze platen zijn er van 2 tot en met 10 mm dik.

Eigenschappen Polycarbonaat Helder

De meest belangrijke eigenschap van polycarbonaat is zijn taaiheid en slagvastheid. Polycarbonaat kan praktisch niet breken en is ook bijzonder makkelijk te bewerken. Zagen of boren in polycarbonaat is ook voor een minder ervaren klusser heel gemakkelijk. Daarnaast zijn de platen buigzaam. Zeker de dunnere platen zijn enigszins flexibel. Ze zijn flexibeler dan Plexiglas. Het voordeel hiervan is dat ze onder spanning in een kromming gezet kunnen worden zonder dat ze breken.

UV-bescherming Polycarbonaat Helder

Waar veel mensen bang voor zijn is dat polycarbonaat helder te snel vergeeld. De platen die wij aanbieden op onze website hebben allemaal UV-bescherming. Als de platen goed onderhouden worden, kunt u jarenlang plezier hebben van de platen en zullen ze ook niet snel vergelen. Ze af en toe schoon spoelen is belangrijk, zodat vuiligheid niet in de plaat kan trekken.

Toepassingen Polycarbonaat Helder

Polycarbonaat wordt vaak gebruikt wanneer Plexiglas niet verstandig is. Dit is wanneer de kans op breuk hoger is, of vandalisme. Doordat het polycarbonaat helder praktisch onbreekbaar is, is het duurzamer, maar heeft u er ook langer plezier van in die situaties. Vaak worden de platen gebruikt als bescherming. Denk hierbij aan windschermen op een terras of bushokjes.

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Bijsterhuizen 5022
6604 LZ Wijchen / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl