HPL kopen

HPL kopen kunt u bij Kunststof Kopen. HPL is een veelgebruikt materiaal voor voetbalborden en gevelbekleding. Lees hieronder meer over HPL en zie welke platen wij in ons assortiment hebben.

HPL Wit Glad

HPL plaat, wat is dat?

HPL plaat is de afkorting van High Pressure Laminate. Een sterk geperste plaat van houtvezels en papier. In het productieproces wordt er een hars toegevoegd en samen geperst tot een HPL plaat. De plaat bestaat uit twee deklagen van HPL die op kleur gebracht worden en een kernplaat die niet op kleur wordt gebracht en een diep donker bruine kleur heeft. De dekplaten voor HPL wit glad worden afgewerkt zonder structuur en krijgen een Ral-kleur aan beide zijdes van bij benadering RAL 9016. Hieronder kunt u zien welke HPL platen u kunt kopen bij Kunststof Kopen.

HPL gekleurd

Net als de HPL wit gladde plaat worden de gekleurde plaat gemaakt van samen geperst hout, papier en hars. Het verschil is dat bij de toplaag een kleur wordt toegevoegd en een structuur. Deze platen worden veel gebruikt in de bouwsector als boeiborden en gevelbeplating. Daarnaast kennen we HPL platen allemaal van de kleedhokjes in zwembaden. Hieronder kunt u ons assortiment van HPL exterieur platen vinden die u op maat kunt kopen.

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl