HPL Wit Glad 12 mm

HPL Wit Glad 12 mm

Prijs op aanvraag!

Bent u op zoek naar boeibord, gevelpaneel, reclamebord etc. Zoek dan niet verder ! Dit betreft een HPL plaat met een dikte van 12 mm en een gladde afwerking in de kleur wit RAL 9016 ( bij benadering ). Onze HPL platen zijn bijzonder geschikt voor deze toepassingen. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij zagen HPL platen netjes voor u GRATIS op maat zonder rest en deze zijn in meerdere kleuren en diktes verkrijgbaar.  

Vul de gewenste afmeting van de HPL plaat (lengte en breedte) in en hij rekent automatisch uw prijs uit. Wij rekenen geen zaagkosten! 

LET OP : Deze plaat heeft een glad oppervlak en is dubbelzijdig wit. Als u echter een HPL plaat met een sinaasappelhuidje wilt, dan kunt u beter kiezen voor de exterieur platen.

 

HPL WIT GLAD:

HPL platen zijn voor verschillende dingen te gebruiken. De platen kunnen goed tegen verschillende temperaturen en zijn om die reden goed buiten te gebruiken. Uiteraard kunnen de platen wel krimpen en uitzetten door een daling of stijging van temperatuur. Verder kunnen ze goed tegen weersinvloeden en zijn ze ook bescherm tegen UV-licht door een beschermende film. Door zijn veelzijdigheid aan eigenschappen zijn de platen voor veel toepasbaar. Denk hierbij aan:

Toepassingen HPL:

- Boeiborden

- Gevelbekleding

- Voetbalborden

- Hockeyborden

- Reclameborden

Kenmerken HPL:

HPL wit glad zijn bijzonder stijve en robuuste platen. Ze zijn relatief zwaar en van goede kwaliteit. kenmerkt zich door zijn stijfheid en robuustheid. De platen zijn zelfs op dunnere diktes nog steeds bijzonder stijf en vlak. Ze zullen dan ook minder snel doorhangen dan andere kunststoffen. Ook zijn de platen goed te zagen of te boren, zodat ze prima bevestigd kunnen worden op meerdere manieren. Door het brede palet aan kleuren, diktes en afmetingen is HPL altijd een goede keuze voor uw project. Ook zijn de platen erg duurzaam en heeft u makkelijk 10 jaar plezier van de platen.

Bewerkingen HPL:

HPL platen kunnen zeer goed bewerkt worden. Zagen komt het meeste voor. Dit kan goed met een opdeelzaag, wandzaag, cirkelzaag of een decoupeerzaag. Verder kunnen de platen geboord of gefreesd worden. Zo kunnen de platen in iedere gewenste vorm of afmeting gemaakt worden. Kunt u dit niet zelf? Vraag ons dan naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder.

Soort Kompact plaat
Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1300
Dikte (mm) 12

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl