Lexan

Lexan is een merknaam voor het materiaal polycarbonaat. Lexan wordt veel gebruikt als glasvervanger. Ook wordt het materiaal gebruikt voor een serre of uitbouw.
Lexan is er in massief helder en massief opaal en ook in meerwandig kanaalplaat in helder en opaal.

Lexan helder vindt u hier, Lexan opaal kunt u hier bestellen en lexan meerwandig kanaalplaat vindt u op deze pagina.

Lexan heldere platen

We hebben een ruim assortiment met Lexan platen zowel in het helder als in opaal. De basis plaat heeft een maat van 2050 mm breed en een lengte maat van 3050 mm. Wij zagen de plaat geheel op uw gewenste formaat en u betaald alleen de m2 die u besteld. Wij zullen uw bestelling met grote zorg behandelen en indien gewenst versturen naar een door u aangegeven adres. Heeft u vragen over uw lexan plaat belt of mailt u ons gerust info@kunststofkopen.nl

Lexan Opaal platen

Kunststofplaten lexan in de kleur Opaal zijn de juiste keuze voor lichtbakken die tegen een stootje moeten kunnen. Verkrijgbaar in 3 en 4 mm dikte met een basis plaat maat van 2050 mm breed en 3050 mm lang.

Lexan kanaal platen

Voor uw gratis op maat gezaagd. U betaald de hele lengte en breedte maat van de plaat en u kunt aangeven hoe u de plaat gezaagd wilt hebben. Let op dat u rekening houdt met de loop richting van de kanalen. U kunt de loop richting van de kanalen aangeven in uw bestelling. Zeer geschikt als dakplaten.

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl