Perspex GS gegoten Helder

Perspex GS Gegoten Helder op maat

Hier vindt u het assortiment aan Perspex Gegoten platen in helder. Het assortiment aan gegoten platen is een stuk ruimer dan de XT platen. Die hebben we van 2 tot en met 10 mm. De Perspex Gegoten platen hebben wij in helder van 2 t/m 25 mm op de website staan. Dikkere platen hebben we ook liggen tot wel 200 mm dik. Deze kunt u als offerte bij ons aanvragen.

De Perspex Gegoten platen kunt u bij ons gratis op maat bestellen zonder rest. U kunt uw gewenste afmeting invullen en hij rekent automatisch de prijs uit.

Perspex Helder Gegoten

Het verschil tussen Perspex Helder Gegoten en Perspex Helder XT zit hem in de manier van produceren. XT platen worden geperst/geëxtrudeerd. Deze manier van produceren gaat een stuk sneller dan bij de gegoten platen. Dit is dan ook de reden dat die platen goedkoper zijn dan de gegoten platen. Er zit echter wel een klein nadeel aan. Door de hoge druk waaronder  de platen worden geproduceerd, komt er spanning in de plaat.

Bij Perspex Gegoten worden de platen zoals gezegd gegoten in een glazen bak, en daarin harden de platen uit. Dit proces duurt langer, maar hierdoor zijn de platen vlakker en er zit minder spanning in de plaat. Bij warme bewerkingen (polijsten, laseren en buigen) adviseren wij dan ook altijd om Perspex Gegoten te gebruiken.

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl