HPL Kleur Exterieur

Bij Kunststof Kopen hebben wij naast de wit gladde platen in HPL, ook exterieur platen in verschillende kleuren. Hieronder ziet u ons aanbod wat wij standaard op voorraad hebben liggen. Deze platen kunt u op maat bij ons bestellen zonder rest. Onze HPL exterieur platen zijn van het merk Abet. Dit is een A-merk en is dan ook van hoge kwaliteit.

Bent u toch op zoek naar een andere kleur, dikte of afmeting, vraag het ons dan gerust. Naast het standaard assortiment hebben wij nog vele andere kleuren liggen, of kunnen wij die uiteraard voor u bestellen. Vraag deze dan gerust bij ons aan via info@kunststofkopen.nl

Waarom kiezen voor de HPL exterieur platen van Kunststof Kopen een goede keuze is?


Waarom kiezen voor een HPL plaat bij Kunststof Kopen een goede keuze is, is omdat u dan kiest voor kwaliteit en duurzaamheid voor een goede prijs. Abet is een A-merk van hoge kwaliteit dat goed kan worden toegepast voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen. Het heeft een beschermende film wat ervoor zorgt dat de platen goed beschermd zijn tegen de invloed van UV. Ook kunnen ze prima tegen weer en wind. Daarnaast besteld u deze platen in verschillende kleuren en geheel op maat. Dit betekend dat u niet verplicht bent reststukken af te nemen of hele platen te kopen. Ook hoeft u niet zelf aan de slag om het op maat te zagen. Daarnaast leveren wij door heel Nederland en België voor lage transportkosten. Bestellen bij Kunststof Kopen gaat dan ook gemakkelijk, snel en veilig.

HPL Exterieur Eigenschappen

De HPL exterieur platen die wij verkopen hebben een aantal uiterlijke kenmerken. Allereerst hebben de HPL platen een bruine kern. Een aantal merken hebben eveneens een bruine kern, maar ze zijn er ook met een zwarte kern. Over de kwaliteit zegt het niks. Het heeft puur te maken met de samenstelling van het materiaal en de kleur hars die er gebruikt is.

De platen hebben eveneens een structuur op het oppervlak. Dit kunnen we ook een sinaasappelhuidje noemen. Bij exterieur is het redelijk gebruikelijk een plaat te maken met een structuur. De reden is vaak puur omdat het een mooie afwerking geeft, maar heeft geen extra functie. Sommige merken ontwikkelen namelijk ook exterieur platen met een gladde afwerking.

Alle exterieur platen die wij aanbieden hebben een UV-beschermfilm in de plaat verwerkt. Hierdoor blijft de kleur goed beschermd tegen UV-licht zodat de platen niet verkleuren. De kleur van de platen is tweezijdig. Aan weerszijden van de plaat is de plaat dan ook met dezelfde kleur afgewerkt. Mits beide zijden in het zicht komen, dan is de afwerking altijd netjes.

De afmeting van de platen die wij aanbieden is 3050 x 1300 mm. Kleiner bestellen is uiteraard altijd mogelijk, en kosteloos. Groter kan ook, maar dan moeten we de plaat voor u bestellen. U kunt dit doen via info@kunststofkopen.nl.

HPL Exterieur Diktes


HPL exterieur platen zijn in verschillende diktes te verkrijgen en te produceren. Toch zijn de meeste platen 6 mm dik, zoals u ze ook bij ons op de website ziet staan. Ook 8 mm komt regelmatig voor. Feitelijk kan iedere dikte gemaakt worden. Alle kleuren, diktes en afmetingen kunnen op aanvraag via de fabriek geproduceerd worden. Mits uw kleur, dikte of afmeting er niet tussen staat, dan kunt u deze altijd bij ons opvragen via info@kunststofkopen.nl.

HPL Exterieur Toepassingen


HPL kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Het meest gebruikelijk is als boeibord of als gevelbekleding. Verder worden HPL platen ook wel als reclamebord, voetbalbord, onderdeel van speeltoestellen etc. gebruikt. Doordat de platen erg stijf en sterk zijn en ook duurzaam worden ze veelal buiten toegepast. Ze kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden en is 1 van de weinige kunststoffen die het goed buiten doet.

HPL Exterieur Merk


Bij Kunststof Kopen hebben wij exterieur platen het merk Abet. Dit is een bewuste keuze. Het is een A-merk met hele goede eigenschappen. Mensen zullen lang plezier hebben van de platen en zijn dan ook altijd een goede koop. Vooral omdat ze prijstechnisch ook goed in de markt liggen. Naast onze platen van Abet hebben we ook HPL platen van het merk Trespa ®

Bel ons

Tel: 085-0656482

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl