Aluminium Sandwichpaneel Kleur 3 mm

Aluminium Sandwichpaneel Kleur 3 mm
€ 41,40 incl. BTW per M²
€ 34,21 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Aluminium Sandwichpaneel kleur zijn platen met zowel een matte als een glanzende zijde. De aluminium sandwichplaat is van een hoge kwaliteit (bestaat uit weerszijden uit 0,3 mm aluminium i.p.v. de standaard 0,21 mm). De plaat is voor vele toepassingen te gebruiken zoals keukenwand, douchewand, reclamebord, gevelbekleding of voetbalbord. De plaat is goed te bewerken (frezen, zagen, zetten). De RAL kleuren die vermeld staan zijn bij benadering. Bij Kunststof Kopen kunt u Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm gratis op maat laten zagen zonder reststukken. Wilt u meer weten over de toepassingen van Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm:

Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm kan voor heel veel dingen worden gebruikt. Denk hierbij aan interieur toepassingen zoals een keuken achterwand of een douchewand. Ook exterieur toepassingen zoals reclameborden, boeiborden of gevelbekleding is mogelijk. Door de grote keuze aan kleuren kunt u het helemaal aanpassen aan uw stijl of toepassing. Ook heeft iedere plaat een matte en glanzende zijde. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Als de platen in een frame worden gezet kunnen ze ook buiten worden gebruikt en heeft u er jaren plezier van. Verder is het materiaal goed te bewerken. Dit kunt u ook goed zelf doen als u dit wenst. Ook zijn de platen licht, sterk, stijf en bijzonder vlak.

Kenmerken Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm:

Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm ziet u vaak terug als wandbekleding of als reclamebord. Het voordeel van Aluminium Sandwichpaneel is dat het licht is en ook goedkoper dan vergelijkbare materialen zoals bijvoorbeeld HPL. Verder is het materiaal goed en gemakkelijk te bewerken. Aluminium Sandwichpaneel kennen veel mensen onder de naam Dibond. Naast Dibond is ook Alupanel een bekend merk. De platen kunnen ook prima buiten worden gebruikt. Als ze in een profiel of frame worden gezet kunnen ze lang buiten hangen. Ook zijn de platen erg stijf, ondanks dat ze 3 mm dik zijn.

Bewerkingen:
Voor bewerkingen zijn er bij Aluminium Sandwichpanelen een aantal opties. Het zagen van het materiaal is prima te doen. Dit kan zowel met een decoupeerzaag of een cirkelzaag. Verstandig is om kleine tandjes te gebruiken, zodat het minder hapt. Zo is de kans op braampjes op de randen minder groot. Het frezen van het materiaal gaat ook heel goed en is vergelijkbaar met zagen. Daarnaast kan het ook gezet worden. Door een kleine inkeping te maken kan de plaat met een hoek van 90 graden gebogen worden. Dit vergt wel een beetje oefening, maar kunnen wij ook voor u verzorgen tegen meerprijs. Verder kunnen de platen goed beplakt of beprint worde. Hierdoor kunnen foto's of andere ontwerpen op de plaat gemaakt worden. Zo kunt u de plaat decoratief toepassen voor bijvoorbeeld in huis. Denk hierbij aan een mooie keuken achterwand of een mooi foto op Dibond.

Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm Voor- en Nadelen

Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm heeft vele voordelen. Ten eerste is er een ruime keuze aan kleuren en dessins. Verder is het materiaal erg licht, stijf, sterk en vlak. Ook is het goed te bewerken. Nadelen kunnen zijn dan de randen iets ruwer zijn. Het is makkelijk glad te schuren. Ook heeft de kern van het materiaal een andere kleur dan het oppervlak. Dit is op te lossen door een afwerklijst, profiel of kitten.

Aluminium Sandwichpaneel kleur 3 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 3,8 kg per m2 (3,8 g/cm3)
Brandklasse: Class 1 BS476 PT7 - Class 0 BS476 PT6
Wateropname: 0.1
Kan tegen temperaturen van: -50 tot en met 70 graden Celsius
Kleur: Mat/Hoogglans

Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1500
Dikte (mm) 3

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE Almere / Nederland

E-mail: info@kunststofkopen.nl